Links                       rechts
Muziekschool Backstage de school frame
Muziekschool Backstage - de school
Muziekschool Backstage frame links
Bandcoaching

 

 

 

 

Bandcoaching kinderen en scholieren
bandcoaching scholieren

Bandcoaching volwassenen
bandcoaching volwassenen

Bandcoaching Zeist Zang

 

 

 

 

Backstage, platform voor pop en rockmuziek in Zeist

We nemen pop en rockmuziek heel serieus en geven uitgebreide en vooral leuke afwisselende lessen.
Een aantal bands van backstage spelen in al voorprogramma's van een poppodium.
Bandleden hebben met sukses een opleiding gevolgd bij de Herman Brood Academie na een (voor) opleiding bij Backstage.

Wat is bandcoaching?

Je volgt bij Muziekschool Backstage 10 lessen met andere bandleden. De lessen worden gegeven door ervaren docenten, zelf actief als pop of rockmuzikant. Er worden vijf songs ingestudeerd. Tussentijds is er gelegenheid om op te treden op diverse podia voor een try out. Na de tien lessen treedt je op in De Peppel in Zeist. Je leert daar dingen over soundcheck, belichting en geluidstechniek.

Voor wie is bandcoaching?

Bij Backstage delen we bandjes voor pop en rockbands in naar leeftijd. Er zijn bandjes voor leerlingen van 10 tot 13 jaar, leerlingen van 14 tot 18 jaar en voor volwassenen.

  • 10 bandlessen voor kinderen, om de week op een vaste tijd, na schooltijd of vroeg in de avond met vaste deelnemers. Er worden 5 liedjes ingestudeerd en de cursus wordt afgesloten met een optreden.
    Les is 60 minuten, lesprijs is € 150,00.
  • 38 bandlessen voor kinderen of scholieren van 60 minuten, elke week met vaste deelnemers. Deze lessen komen in de plaats van de reguliere muziekles. Uw kind leert wel vaardigheden bij op het instrument maar de nadruk ligt op samen muziek maken. € 660,00 per seizoen van 38 lessen of
    € 55,00 per maand.
  • bandcoaching voor scholieren. 10 bandcoachinglessen om de week van 60 minuten. Er worden 5 songs ingestudeerd en de cursus wordt afgesloten met een optreden in de Peppel.. De prijs is  € 150,00
  • bandcoaching voor scholieren met repetitiemodule. 10 bandcoachinglessen om de week van 60 minuten. Er worden 5 songs ingestudeerd en de cursus wordt afgesloten met een optreden in de Peppel..De band kan zelfstandig in de andere week repeteren. De prijs is  € 275,00.

Speel je drum, elektrisch gitaar, basgitaar, saxofoon, toetsen (piano, keyboard), zing je of speel je viool dan ben je van harte welkom! Ook leerlingen die buiten Backstage muziekles hebben kunnen zich aanmelden. Je hoeft geen auditie te doen, wel kijken we naar je speelniveau zodat we je bij de juiste band kunnen plaatsen.

U kunt hier uw lesplaats direct boeken en het lesgeld betalen via Ideal in onze webshop,

Of informatie aanvragen, dan nemen wij kontakt met u op

 

  
Muziekschool Backstage frame rechts
Muziekschool Backstage onderframe
Your First Design
 
ww
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
backstage webwinkel informatie terug