Links                       rechts
Muziekschool Backstage de school frame
Muziekschool Backstage - de school
Muziekschool Backstage frame links
Bandcoaching

 

 

 

 

Bandcoaching kinderen en scholieren
bandcoaching scholieren

Bandcoaching volwassenen
bandcoaching volwassenen

Bandcoaching Zeist Zang

 

 

 

 

Backstage, platform voor pop en rockmuziek in Zeist

We nemen pop en rockmuziek heel serieus en geven uitgebreide en vooral leuke afwisselende lessen.
Een aantal bands van backstage spelen in al voorprogramma's van een poppodium.
Bandleden hebben met sukses een opleiding gevolgd bij de Herman Brood Academie na een (voor) opleiding bij Backstage.

Wat is bandcoaching?

De instapcursus bestaat uit 10 lessen met andere bandleden. De lessen worden gegeven door ervaren docenten, zelf actief als pop of rockmuzikant. Er worden vijf songs ingestudeerd. Tussentijds is er gelegenheid om op te treden op diverse podia voor een try out. Na de tien lessen treedt je op in De Peppel in Zeist. Je leert daar dingen over soundcheck, belichting en geluidstechniek.

Daarna is er een vervolgcursus van 20 lessen eventueel met een repetitiemogelijkheid om zelfstandig met je band te repet eren. Er is een studio opname inbegrepen bij de prijs en er worden minimaal drie optredens gepland.

Voor wie is bandcoaching?

Bij Backstage delen we bandjes voor pop en rockbands in naar leeftijd. Er zijn bandjes voor leerlingen van 10 tot 13 jaar, leerlingen van 14 tot 18 jaar en voor volwassenen.

  • 10 bandlessen instap, om de week op een vaste tijd, na schooltijd of vroeg in de avond met vaste deelnemers. Er worden 5 liedjes ingestudeerd en de cursus wordt afgesloten met een optreden.
    Les is 60 minuten, lesprijs is € 150,00.
  • 20 bandlessen vervolg van 60 minuten, om de week met vaste deelnemers. Dit is inclusief een professionele studio opname en minimaal drie optredens. Prijs is € 300,00 per seizoen van 20 lessen of € 30,00 per maand (10 termijnen)
  • repetitiemodule, 1De bandleden kunnen in de weken dat er geen bandcoachingslessen zijn gebruikmaken van de repetitieruimte ( 60 minuten) De prijs is € 100,00 per seizoen of € 10,00 per maand (10 termijnen).

Speel je drum, elektrisch gitaar, basgitaar, saxofoon, toetsen (piano, keyboard), zing je of speel je viool dan ben je van harte welkom! Ook leerlingen die buiten Backstage muziekles hebben kunnen zich aanmelden. Je hoeft geen auditie te doen, wel kijken we naar je speelniveau zodat we je bij de juiste band kunnen plaatsen.

U kunt hier uw lesplaats direct boeken en het lesgeld betalen via Ideal in onze webshop,

Of informatie aanvragen, dan nemen wij kontakt met u op

 

  
Muziekschool Backstage frame rechts
Muziekschool Backstage onderframe
Your First Design
 
ww
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
backstage webwinkel informatie terug