Links                       rechts
Muziekschool Backstage de school frame
Muziekschool Backstage - de school
Muziekschool Backstage frame links
GEEN BAND KAN ZONDER BASGITAAR


HET LESAANBOD

Basgitaar prive

Privéles basgitaar is voor de serieuze leerling die echt iets met zijn instrument wil bereiken. Aanslag technieken, snelheid, toonladders en repertoire opbouw voor in de band komen aan de orde. Welke stijl of welke muziek? Dat is aan jou! Ook gevorderden zijn hier op hun plaats.

Basgitaarles in Zeist

Basgitaar scholieren

Dit zijn lessen voor scholieren en we bereiden je voor op het spelen in een pop, rockband. Samen spelen is belangrijk, je krijgt een paar lessen drum en we nodigen een zanger(es) of een gitarist uit om mee samen te spelen. Leerzaam en gezellig.

Basgitaar kinderen.

Deze lessen geven we in groepsverband en de kinderen leren noten lezen en eenvoudige liedjes en riff-jes zoals 'Seven Nation Armee' en meer. Ook spelen ze veel samen, krijgen wat lessen op gitaar en drum en gaan met een zangeres de oefenruimte in van Backstage. (oordopjes verplicht )

Basgitaarles in Zeist

 

 

 

 

 

 
informatie
 
 

 

Basgitaar spelen. Da’s mooi. Basgitaristen zijn bijna altijd nodig omdat het in vrijwel ieder populair muziekgenre voorkomt. Samen met de drummer vorm je de basis van de band: samen bepaal je het ritme.
Als je erover denkt om in Zeist basgitaar te leren spelen, lees dan verder!

Les nemen of zelf aanleren?
“Waarom zou ik basgitaar les nemen?” Goede vraag! Je kunt immers heel makkelijk online een aantal lessen volgen - via youtube bijvoorbeeld. Dat is hartstikke leuk en je steekt er wat van op. Maar er zijn meerdere redenen om les te nemen van een professional bij Muziekschool Backstage.

1. Je leert op de goede manier omgaan met de bas,
Ook al wordt online uitgelegd hoe de vingerzetting moet zijn en hoe je de bas moet vasthouden: je kunt jezelf snel het verkeerde aanleren. Een ervaren docent kan je meteen corrigeren en vertellen hoe het wel moet.

2. Je blijft makkelijker gemotiveerd
Als je iedere week naar les gaat, is het makkelijker om jezelf te motiveren om iedere dag even te oefenen. En als je iedere week les hebt, ga je ook veel sneller vooruit!

3. Je ontmoet andere mensen met dezelfde hobby
Bij Backstage kom je veel muzikanten tegen. Omdat we bij de muziekschool ook les geven in zang, piano, drum en gitaar, speel je soms in een les samen met een drummer, gitarist of toetsenist. Ook is de bandcoaching een leuke manier om in een band te spelen en mensen te leren kennen.

4. Veeeeeel gezelliger
Iedere dag thuis in je eentje oefenen wordt wel wat saai. Het is leuk om wekelijks contact te hebben over je hobby, te laten horen wat je hebt geleerd en om weer iets nieuws te ontdekken.


Basgitaar les: wat houdt dat in?
Bij Backstage heb je iedere week een half uur les op een vast tijdstip. Dat is tevens de meest voordelige keuze. De meeste leerlingen kiezen voor privéles, maar het is ook mogelijk in een tweetal les te nemen. Bekijk de tarieven.
Tijdens de les leer je al vrij snel hoe je het best de snaren kan indrukken. Daarnaast maak je je de aanslagtechniek eigen, hoe je een lekker basloopje speelt en wat toonladders zijn. Na een tijdje leer je ook de verschillen kennen tussen muziekstijlen: wat is typisch pop, blues, jazz, funk, hardrock.

Als je begint met basgitaar spelen hoef je geen noten te kunnen lezen. Dat doen we met tabulatuur.

De meer ervaren bassist
Ben je een meer ervaren bassist, dan kun je bij Backstage je techniek leren verbeteren en leren improviseren en soleren.

Meer weten? Of heb je een vraag? Neem contact op met Backstage

 

 

 

 

 

Muziekschool Backstage frame rechts
Muziekschool Backstage onderframe
Your First Design
 
ww
backstage webwinkel