Links                       rechts
Muziekschool Backstage de school frame
Muziekschool Backstage - de school
Muziekschool Backstage frame links

AKOESTISCHE GITAAR

 

HET LESAANBOD:

Gitaarles privéles Zeist

GITAAR VOOR KINDEREN
( 8 tot 12 jaar)

Deze lessen zijn makkelijk toegankelijk voor kinderen. Ze leren noten lezen en krijgen oefeningen met leuke liedjes. Ook leren ze akkoorden spelen. De liedjes van de hitlijsten komen aan bod. In hun eigen gitaargroepje gaan ze die samen spelen en krijgen ze ook wat drum, basgitaar en elektrische gitaarlesjes. Ook nodigen we zangeresjes uit om mee te doen. Dit zijn uiteraard groepslessen.

GITAAR VOOR SCHOLIEREN
( 12 tot 16 jaar)

De nadruk ligt hier op het spelen van akkoorden en aanslagtechnieken. We gebruiken de liedjes van de huidige hit-lijsten en zetten die om naar de bekende singer-songwriter stijl. Het zijn groepslessen waarin de leerlingen ook leren om samen muziek te maken met cajun, keyboard en basgitaar.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Zes goede redenen om gitaar te leren spelen bij muziekschool Backstage in Zeist

1.Gitaar leren spelen is wat anders dan een liedje kunnen naspelen
Er zijn ontzettend veel goede tutorials op youtube waarmee je binnen een paar uur een nummer kunt spelen. Hartstikke leuk, niks mis mee, en vooral doen! Maar echt gitaar leren spelen is wat anders.
Gitaar leren spelen
betekent dat je ontdekt wat je allemaal kunt met het muziekinstrument. Dat leer je veel beter met wekelijkse begeleiding van een professionele docent dan van een serie video’s.

2.Achtergrondinformatie op het juiste moment
Heb je gitaarles van een professionele docent, dan krijg je ook achtergrondinformatie over wat je aan het doen bent. Handig! En je krijgt de informatie precies op het moment dat jij het nodig hebt. Ook fijn. Die kennis en ervaring heb je absoluut nodig om makkelijk met andere muzikanten samen te spelen. In een band bijvoorbeeld.

3. Je docent is het ideale publiek
Gitaar spelen is erg leuk. Maar je moet er iets voor doen om er goed in te worden. Dan is het fijn als je iedere week professionele begeleiding krijgt. Elke zeven dagen leer je weer iets nieuws. Door je vorderingen aan een professional te laten horen, blijf je makkelijker gemotiveerd.
De kans dat je doorzet, is veel groter met les. Je docent is in feite het meest ideale publiek! Geduldig en altijd positief.

4.Gitaarles voor beginners en gevorderden
Bij Muziekschool Backstage kun je terecht voor gitaarles op vrijwel ieder niveau. Of je nu een beginner bent of al langer speelt: de docent helpt je verder. Wist je dat je ook gitaar kunt leren spelen als je geen noten kunt lezen?

5. Keuze tussen privéles of groepsles
Je hebt als beginner of half gevorderde de keuze tussen privéles en lessen in een kleine groep. Overleg met Backstage wat het beste bij je past.

6.Gitaarles goedkoop?
Gitaarles is in het algemeen misschien niet goedkoop, maar Backstage is heel betaalbaar. Een cursus gitaar spelen gedurende een heel schooljaar en op een vaste tijd is de meest voordelige optie. Voor kinderen en jongeren is wekelijks les krijgen absoluut aan te raden. Zo ga je lekker snel vooruit.

En samenspelen met anderen?

Backstage vindt samen muziek maken heel erg belangrijk! Maandelijks tijdens de gewone gitaarles leer je om samen te spelen met een zangeres, bassist of pianist met liedjes die we in de les behandeld hebben. Zo leer je om samen te spelen. En het is heel gezellig!

Onze webwinkel.

Goede gitaren vindt u in onze webshop Deze gitaren zijn door ons getest, u betaalt met Ideal en de gitaar staat twee dagen later voor u klaar op onze muziekschool.

 

 

 

 

 

 
Muziekschool Backstage frame rechts
Muziekschool Backstage onderframe
Your First Design
 
backstage webwinkel