Links                       rechts
Muziekschool Backstage de school frame
Muziekschool Backstage - de school
Muziekschool Backstage frame links
LESSEN VOOR JONGE KINDEREN
 

Pianoles in Zeist

het lesaanbod:

  • LEUKE INSTAPCURSUS GITAAR

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar.
In 5 lessen maken ze op een leuke speelse manier kennis met de gitaar. Gitaren kunt u mee naar huis nemen om te oefenen.

De kosten zijn € 55,00 voor 5 lessen van 45 minuten

U kunt hier uw kind direct opgeven en het lesgeld betalen via Ideal in onze webshop,
of informatie aanvragen, dan nemen wij kontakt met u op.

 
 

 

 


Muziekles voor je kind: erg leuk en goed voor de algemene ontwikkeling

Als je muziekles overweegt voor je kind, lees dan de volgende tips eens door.

Vanaf welke leeftijd?
Kinderen houden van muziek. Fijn, want het stimuleert de creativiteit en de cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling. Zeker als ze samen spelen – met de docent of met leeftijdgenoten. Ook leren ze door oefenen wat discipline is.

De leeftijd waarop je kind kan beginnen met het maken van muziek, hangt onder andere af van het kind zelf, van wat je als ouder verwacht en van welk muziekinstrument je kiest. Over het algemeen zijn kinderen vanaf 7 jaar in staat om een instrument te bespelen.

Welke cursus?

Kinderen beginnen vaak met het ene instrument om na een tijdje te ontdekken dat een ander instrument beter bij hen past. Dit is een kwestie van uitproberen dus.

Thuis oefenen.
Het is eerder uitzondering dan regel dat kinderen uit zichzelf keurig iedere dag oefenen. Als kinderen op een vast tijdstip oefenen en er een positieve houding is tegenover muziekmaken, wordt het onderdeel van de dag. Dit is een belangrijke taak voor u als ouder. Een kind moet voor school (later) ook huiswerk maken. Dit geldt ook voor onze (muziek)school. Als een kind of u er niet in slaagt om hier een regelmaat in te vinden dan is het helaas niet mogelijk om een muziekinstrument onder de knie te krijgen...
Wij zullen er alles aan doen om afwisselend en leuk studiemateriaal aan te bieden en om de interactie van docent-ouder te onderhouden.

Samenspelen
Daarnaast stimuleert het enorm als je zoon of dochter samen met anderen muziek kan maken in een bandje bijvoorbeeld, of als begeleider van een zanger. Dan is er een extra reden om snel beter te worden. In de puberteit kan het spelen met leeftijdgenoten op meerdere vlakken een positieve uitwerking hebben. Het is stoer om in een (school)band te spelen.

Lees ook de andere pagina’s van deze website ove
r zangles, pianoles, drumles, gitaar, keyboard, basgitaar, bandcoaching.

Wat zijn de kosten?|
Muziekles is niet gratis. Maar het is wel de beste manier om een instrument te leren spelen. Je kunt bij Backstage kiezen voor persoonlijke aandacht in privéles, samen les nemen met een vriendje of les krijgen in een kleine groep. Groepsles kan bij gitaar, zang- en keyboardles.
Omdat Muziekschool Backstage goed op de kosten let, zijn de muzieklessen betaalbaar. Er zijn verschillende instapcursussen waarbij in 8 lessen een basis wordt gelegd voor een instrument. Bekijk de tarieven.

Voor kinderen van ouders met een kleine beurs bestaat de mogelijkheid om de kosten te laten dekken door het Jeugd Cultuurfonds. Backstage kan bemiddelen in de aanvraag.

Waar is de school?
De school is gevestigd aan de Hoog Kanje 186 g 3708 DL Zeist.

 

 

 

 
Muziekschool Backstage frame rechts
Muziekschool Backstage onderframe
Your First Design
 
backstage webwinkel informatie terug