Links                       rechts
Muziekschool Backstage de school frame
Muziekschool Backstage - de school
Muziekschool Backstage frame links
OPNAME STUDIO
 

 

 

 

 

 

 

 

Muziekschool Backstage heeft ook een opnamestudio, geschikt om opnames te maken met vocalisten en/of hele bands.

De geïsoleerde studioruimte is 30m2 heeft een goede akoestiek en is voorzien van een backline. Aanwezig zijn een Marshall en twee Fender gitaarversterkers, Roland bas-versterker en een Ludwig drumkit. Verder is er een groot-membraam AKG zangmicrofoon, verschillende instrumenten /zangmicrofoons; Shure SM57, SM58 en Audio Technica klein-membraam en snare/tom mic van Shure. De digitale mengtafel is van Yamaha. De monitoring is van Adam. Ook hebben we een acht kanaals Tascam analoge recorder met een D&R mengtafel voor hele vette drumsounds voor de sixtie/seventie feel.

Deze opnamestudio gebruiken we om opnames te maken van de pop en rockbandjes die bij ons bandcoaching volgen ter ondersteuning van het leertraject.
Ook zangers, zangeressen kunnen daar gebruik van maken om een vette demo te maken voor YouTube of Spotify .

Backstage is een erkend leerbedrijf. Leerlingen van het MBO onderwijs zoals de Herman Brood Academie werken bij ons in hun stageperiode om het vak van registreren en produceren (opnemen) in de praktijk te kunnen brengen. Dat staat garant voor een kwalitatief hoog eindresultaat.

Ben je geen leerling van Backstage?

Dan kun je ook gebruik maken van deze unieke studio. Vraag naar de prijs voor een demo van je band of je singer songwriter act!bij Backstage

Interesse in opname en geluidstechniek?

Je bent altijd welkom bij opnamesessies. Dan mag je meekijken hoe een opname tot stand komt en hoe het een en ander werkt. Mischien wil je vrijwilliger worden en meewerken bij Backstage? Wij geven cursussen in opname en geluidstechniek.

 


 
Muziekschool Backstage frame rechts
Muziekschool Backstage onderframe
Your First Design
 
ww
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
backstage webwinkel