Links                       rechts
Muziekschool Backstage de school frame
Muziekschool Backstage - de school
Muziekschool Backstage frame links
PIANOLESSEN

 

 Professionele en betaalbare pianoles Zeist

 

 

 

 

 

Pianoles in Zeist voor je kind of voor jezelf

Wil je zoon of dochter piano leren spelen? Of zoek je pianoles voor jezelf? Leuk! Of je nu beginner bent of al jaren piano hebt gespeeld: bij Muziekschool Backstage vind je professionele muziekdocenten die je helpen om beter te worden in je pianospel.

Pianoles voor beginners
Als beginner moet je eerst de piano leren kennen. Waar zit de centrale C? Hoe zet je je vingers op de toetsen en wat moet je met die pedalen? Stap voor stap leer je het instrument kennen en wordt spelen een automatisme.

Pianoliedjes leren
Aan de hand van eenvoudige pianoliedjes begin je je vaardigheid te ontwikkelen. Als je iedere dag een kwartiertje oefent, ga je lekker snel vooruit. Dan kun je na een tijdje overstappen op ingewikkelder melodieën en je eigen favoriete muziek.

‘Gewone’ of elektrische piano
Thuis kun je oefenen op een ‘gewone’ piano – als je daar plaats voor hebt en de buren hier niet te veel last van hebben. Maar je kunt ook een elektrische piano huren of aanschaffen. Zeker voor beginners is huren aan te raden. Zo kun je onderzoeken of pianoles past bij je of bij jou of je zoon of dochter. En de rest van het gezin heeft weinig last als je een headphone op kunt zetten!

Plezier staat voorop
Het plezier in het spelen staat altijd voorop bij Backstage want dan blijf je gemotiveerd. Bij kinderen besteden de pianodocenten extra aandacht aan de persoonlijkheid van de leerling. Zo creëren we een veilige omgeving waarin kinderen makkelijker en met meer plezier leren.

Privé pianoles
Als je al een aantal jaar pianoles hebt gehad, dan begeleidt de pianodocent je op het niveau en in het muziekgenre van jouw voorkeur. Of dat nu jazz is, klassiek of pop. Ook vergevorderde amateurs met een specifieke vraag kunnen bij Backstage terecht. Privéles is dan de meest logische keuze. Ook de meeste beginners komen voor privéles.

Cursus piano spelen
De meest voordelige optie voor een cursus piano spelen bij Backstage is een schooljaar lang iedere week op een vast tijdstip pianoles. Vooral voor kinderen en jongeren is dit aan te bevelen omdat ze zo in een ritme komen van snelle vooruitgang. En dat motiveert extra om door te gaan.

Piano leren spelen
Neem voor meer informatie contact op met Muziekschool Backstage. Onze docenten helpen je graag (beter) piano te leren spelen.

 

 

 

 

 

 
Muziekschool Backstage frame rechts
Muziekschool Backstage onderframe
Your First Design
 
backstage webwinkel