Links                       rechts
Muziekschool Backstage de school frame
Muziekschool Backstage - de school
Muziekschool Backstage frame links
ZANGLESSEN

 

Zangles in Zeist bij Muziekschool Backstage

 

Zangles In Zeist

 

Zanglessen in Zeist

 

 

 

Zeven redenen om zangles te nemen bij Backstage

Leuk dat je overweegt om zangles te nemen! Je kunt in Zeist terecht bij Muziekschool Backstage in Kerkebosch. We geven je 7 redenen om juist hier zangles te nemen.

1. Goede zangdocenten
Bij Backstage vind je goede zangdocenten die je helpen om beter, met plezier en zelfvertrouwen te kunnen zingen. Ze hebben een opleiding gevolgd tot zangdocent en kunnen je daardoor professioneel begeleiden.

2. Op jouw niveau
Je leert beter zingen op je eigen niveau. Samen met de docent bekijk je wat jouw stem nodig heeft, wat je bereik is, hoe jij je techniek kunt verbeteren en welke liedjes jij graag zingt. Het maakt niet uit of je nog nooit eerder les hebt gehad of al veel ervaring hebt en bijvoorbeeld een specifiek onderdeel aan het zingen wilt verbeteren

3.Muziek die jij leuk vindt
Vertel de docent van Backstage wat jouw favoriete muziek is. Dan kan hij of zij zoeken naar nummers en muziekstukken die passen bij jouw smaak en stem. Is het popmuziek of licht klassiek? R&B, garage, disco, soul, jazz, classic rock, levenslied of funk? You name it!

4. Je ontmoet andere muzikanten uit Zeist en omgeving
Bij Backstage ontmoet je veel muziekliefhebbers uit Zeist en omgeving. Het is altijd leuk om mensen te leren kennen met dezelfde hobby. Bij ons kun je zingen in een popband en optreden op een poppodium. Kijk maar naar de foto's. Ook hebben we een demo studio en kan je voor weinig geld een leuke opname maken. En wie weet ga je wel met anderen een band starten of een close harmony groepje vormen.

5. Les op een prettige locatie
Backstage zit op het hoekje van de Graaf Adolflaan en Hoog Kanje, in een gebouw uit 2015. In het leslokaal ga je samen met de docent aan de slag. De muziekschool is goed bereikbaar per auto en fiets. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Na de les, of tijdens het wachten op je kind, kun je eventueel nog een drankje bestellen in het naastgelegen café.

6. Professioneel en toch betaalbaar. De muziekschool let goed op de kosten. Hierdoor is het lesgeld voor een cursusjaar heel betaalbaar. Bekijk de tarieven

7. Keuze tussen strippenkaart of cursusjaar
Je hebt als volwassene de keuze tussen een heel jaar lang zangles op een vast tijdstip of een strippenkaart voor 8 lessen. Je kunt overigens op ieder moment in het jaar instappen. Je hoeft echt niet te wachten tot september of januari. Heb je andere wensen? Bespreek het met Backstage.

Waarom wil jij zangles nemen?
Er zijn verschillende redenen om zangles te willen nemen. Vertel Backstage wat jouw wensen zijn, dan kunnen we daar goed op inspelen.Plezier hebben in het zingen staat sowieso voorop!

Neem je voor het eerst zangles?
Zingen is leuk, fijn om te doen en het kan ook bevrijdend zijn. Om je stem goed te leren gebruiken, ga je met de zangdocent aan de slag met toonladders, ademhalingstechnieken, een goede houding en een juist gebruik van de regionen die meedoen bij het zingen: hoofd, hals, romp en buik. Met de juiste techniek kun je vrijer leren zingen, waardoor je stem beter gaat klinken en je performance in de huiskamer of op het podium ontspannener en daardoor ook mooier wordt.

Ben je een ervaren zanger?
Ook ervaren zangers kunnen veel gemak hebben van zangles van een professional. Het kan zijn dat je in een koor zingt en toe bent aan wat extra individuele begeleiding. Misschien forceer je je stem per ongeluk wel en heb je wat handvatten nodig om anders te kunnen zingen. Ook op het gebied van zelfvertrouwen en aanwezigheid op het podium valt met zangles veel te leren.

 

 

 

 

 

 

 

Muziekschool Backstage frame rechts
Muziekschool Backstage onderframe
Your First Design
 
www
backstage webwinkel